Sexkonsekvensen av dofter

"Forskning visar att män blir upphetsade av lukten av pizza, rostbiff & apelsin. Kvinnor tänder på doften av lakrits, gurka, lavendel & babypuder."

Just detta läste jag nyligen i en fin liten artikel om sex, och detta förklarar varför jag och Elin (som båda är yngre systrar till två manliga bröder) är födda.

Tänk dig själv:
Mamma har precis bytt blöja på brorsan.. babypudret som strös över barn-bakfittan osar upp i närborrarna och då börjar det pirra till down south. Utmattat efter allt barnaslit skalar mammsingen en apelsin och PANG.. lukten sprids in till vardagsrummet där pappa sitter och kollar på tv. Ett byxtält som innehåller ett massivt faders-stånd har nu uppstått och TADAA a new baby is born.

Vi vill tacka för att alla dessa varor finns helt fritt att köpa i affären även om den turns people wild. Vi är skyldiga er våra liv. AMEN!

Kommentarer
Postat av: Elin

HAHAHAHA LOVELY. Konstigt nog har jag aldrig blivit kåt av de dofterna :( nä, BAJS ska det vara.. mmm.. nils.. baajs..

2009-01-12 @ 09:03:01
URL: http://mynameisgolden.blogg.se/
Postat av: Banan

Gurka? Luktar det ens? Med tanke på att det innehåller typ 96% vatten känns det ju inte otroligt upphetsande precis...men detta kanske förklarar varför merparten av alla kvinnors lunch består av salladstallrikar!

2009-01-12 @ 16:25:41
URL: http://finnenbanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0