Peep-show

Jag (brun) kände för att ta en öl (okej, två faktiskt) med ett par vänner. Med tanke på att det stängde rätt så tidigt och krogar inte vill veta av folk som är under 20 (vilket alla utom en var) så kände vi att vi lika gärna kunde åka hemmåt.
Vi väntade på våra spårvagnar och ser att precis bredvid hållplatsen så guppar en tjejs huvud upp och ner från ett skyltfönster. Det var alltså fullt sexuellt ös inne på en hårsalong och paret verkade inte alls förstå att det är lätt att se dom när dom har sex precis vid fönstret.

Med tanke på att vi redan blivit åldersdiskriminerade under kvällen kände vi för att vara extra barnsliga och ta kort på dom.
Slutade dom? nej nej. Dom fortsatte, men för att vara lite diskreta böjde sig tjejen lite. Men tanken på att släcka lamporna eller att byta plats verkade inte finnas i deras tankar.
En killkompis försökte då att få ett bättre kort på dom, så han gick fram till fönstet tog ett kort och sprang iväg. Fast det va ingen som jagade han. Istället tapppade han sin mobil, vilket gjorde att han missade spårvagnen för springa tillbaks för att hämta den.

Vi vill tacka de två gökande personerna inne på Hairart för en trevlig peepshow!
I våra tankar heter ni Sixten och Ronja, och Ronja var på en väldigt sen jobbintervju. Vi konstaterade att det var hon som sökte jobbet med tanke på att det va hon som va fullt avklädd medan Sixten påklätt, säkerligen med fjongen utstickande från byxorna, lät henne work for it. Det hela kommer antagligen sluta med att hon kommer att få praktisera där. Grattis Ronja!


(kortet kommer senare, i samma inlägg. så vänta på uppdatering)


Du har väl inte missat nigahiga på youtube?


 
Hahahaha, det finns verkligen inget annat att säga än: L FOR LOVE!

God morgon

God morgon kära läsare! Hoppas att allt är bra med er och att era lakan är rena.
Det är inte mina. Jag vaknade alldeless för tidigt för mitt bästa och spenderade morgonen med att kolla på tv, sitta vi datorn och mysa med en av mina katter, Snuttan. Hon va snuttig och allt va harmoniskt osv. Tills jag plötsligt hör ett jävla ljud. De där ljudet som får än att reagera starkt som fansiken.
Jajemän, som jag visste, där sitter min katt i mitt täcke och hukar sig och låter som ett jävla as, för hon vill spy.
Jag gapar "nej nej..åh, nej. nejnejnej". jag kan inte lägga henne på golvet, för mina kläder är där.. så jag tar ett papper och sätter under henne. men hon är för pryd för sånna fasoner. Självklart ska hon flytta sig och bara smått nydda pappret med sin out of body experiance. Resten kommer över mitt täcke och jag säger ännuengång "neeeej :("

Vad gör Snuttan då. Ja, va gör Snuttan då? Jo, hon ställer sig på ett annat ställe i sängen och vill kasta upp ett lass till. Jag kör fortfarande på mitt "nej nej neej" och lägger henne på mitt täcke igen, så att det ska bli mindre att tvätta. Kvinnojäveln vill då allt lägga sitt mag-revir någon annan stans, så det slutar med att jag håller henne på plats, som om hon vore någon jävla drunk chick at a party and i've got to hold her hair while she's puking in the toilett.

Trotts det kattajäveln gjorde så är hon så otroligt söt och snäll. En blick från henne hade sagt "förlåt Cindy, hade jag kunnat förstå mig på tvättmaskinen så hade jag hjälp dig".. så jag försöker att inte titta på henne nu. silent treatment.

/Cindy, ägaren till katten utan innehåll kvar.

Dagens don't

Denna gången tänker det inte bli något utdraget, där ni i slutet får veta va det är vi inte vill att ni ska göra, utan nu ska ni få veta med engång: Sms-tacka för sex.

"tack för igår förresten, du var sexig"
"Det var roligt att leka med din vagina <3"

vad ska man svara på det? :S
- Ja, men tack själv för att du ville ha sex, så att det blev av och trevligt att höra att du gillade att doppa! :D
HAHA NEJ, nej! sånt får än bara att vilja spola tillbaks tiden och inte göra det som fick människan att tacka!

Fast vi konsekvenskvinnor är inte sams om detta. Vit tycker att det kan funka någongång, medan brun tycker bara att det ger en blandning av skrattattacker och ångest.

(vilka som smsen tillhör hålls anonymt i våran skrattbank)

Hump and forget? regret regert regret!

Jag och min kusin satt och snackade om bazz, och ångesten som man kan få utan den.
Förra året efter en inte så alkoholfri kväll fick jag för mig att jag skulle gå över till hennes kompis för att utöva oheliga aktiviteter. Sedan dess har jag äcklats något så otroligt av honom. Det jobbiga är när jag är hos min kära kusin och sitter vid hennes dator och så ploppar han up på msn för att skriva till henne. Det blir som ett slag i magen, en loska i ansiktet, några ryck i håret osv. Fy fan, han vill man ju glömma.
Min kusin berättade att hon förstod mig, fast att han inte gjort något fel, eftersom hon kännt så själv. "Det kanske har med att dom varit med om det mest privata man har.. lixom.. been inside of you" sa hon till mig och jag svarade med "haha, men om det är så himmla privat, varför är man så lössläppt om det då?"

Sedan tänkte jag en dum sak som jag brukar tänka någongång sådär ibland, som jag ändå alltid failar med; Jag ska bli en bättre människa. Denna gången handlade det om att jag inte ska ha ångest över "my long line of lovers"
Och eftersom jag viste att bazz-boy hade skrivit till henne på msn, så svarade jag snällt tillbaks på det an frågade henne. Sedan blev det lite vanligt "hur mår du"- prat som svarades på, och med tanke på att jag inte velat varken prata med honom eller se någon msn bild på honom innan tänkte jag att ojojoj, snacka om att jag tagit ett steg in i den snälla världen nu. Han ska då vara en kille som inte har så mkt hämningar och har gjort det mesta med de flesta har jag fått höra och han fick för sig att berätta för mig över msn att han va bi. Detta visste jag sedan innan, så det var ingen chock.
Vad som däremot kom som en chock var att han sedan frågade min kusin om jag skulle vilja smiska honom och att hon genast skulle fråga mig efter ett svar.
Ännu en gång kände jag för att banga att bli en ny människa. Så jag fortsätter helt enkelt med mitt ångestfyllda hat. Sometimes it's just not worth it.

/ Brun

Dick in a box

Vem vill inte få en sån fin present? *hintar alla av manligt kön* eller bara få en sån vacker låt överhuvudtaget.
Sitter här och överväger om jag ska bli tillsammans med Justin Timberlake.
Han är ju ändå humor själv!


Den ocencurerade:
http://www.youtube.com/watch?v=psECmEjyOuM&feature=related

Festival!!!!

Åh, vi alla kommer älska dagen och natten lång,

och gunga o dansa till en underbar sång.

vi kommer känna kissdoft och alkohol

och kissa i gräset som du egentligen inte tål

vi kommer skapa minnen och träffa nytt folk

och sniffa konstigt när vi går förbi någon som röker holk

vi kommer få armband gjort av tråd

VI KOMMER ÅKA TILL PEACE AND LOVE FAST VI EGENTLIGEN INTE HAR RÅD

Jajemän, det blir festival i år! Idag fick jag (cindy) höra dom underbara nyheterna att Elin kunde följa med också, så jag kände för att visa min glädje genom att göra en random dikt.
Funderar du på att dra dit? ta konsekvensen o göööre!
Eller du kanske redan bestämt dig för att dra dit? isåfall så ses vi i fylledimman ;D


Elin i väntan på sitt favoritband Aerosmith på Sweden rockfestivalen 2007.
Cindy överlycklig över den nyköpta alkoholen på Roskildefestivalen 2008.

PEACE (and love) / Cindy


Konsekvensen av Mcconaughey

Så kan det gå när man har en hälsningsfras i slutet av sitt namn.

RSS 2.0