Tänk att jag har umgåtts med Steklovata

Minns ni denna fantastiska video? Steklovata - Novi god?

Jag drömde att jag bodde granne med 3 av dom, fast de hade blivit typ 25 år.
I drömmen gick jag in å youtube och satte å Novi God, för jag trodde dom skulle tycka det var kul.

Istället flippade den ena ur totalt och slog sönder min mobil och kallade mig rasist och sånt! Jag blev helt sårad, jag älskar Novi god!


HAHAHAHA MEN ÄRLIGT TALAT, hur många drömmer om Steklovata?!!?!?!?

HAHAHAHAHAH nu dör jag lite inombords.


/ Vit

Far

Du är sexig när du är en dotter.

MVH Pappa Roger

Hemköp

-2 småkillar köper en energidryck-
Elin: Asså, barn ska inte köpa energidrycker!
-Cindy vänder sig till den andra kassan och kollar på barnen-
Cindy:
Söp inte du vid den åldern?
Elin: ....


När väggen våldtogs

Igårkväll kom jag hem glad efter en fin promenad. Men lyckan dog snabbt! På väggen såg jag en fasa. en best. ett odjur utan dess like. Jajemän, folks, en spindel!

Ur min mun kom "eeeeh oh my god,oh my god,oh my god,oh my god " och jag ssprang runt i lägenheten och funderade på hur ska jag besegra denna otäcka rackare.
Jag tittade på mina två katter och kom på att dom är meningslösa. Dom skulle bara vilja leka med den, men istället bli fashinerade och titta. Kanske döpa den till något fint, byta bloggadresser och låta den krypa omkring på golvet.

Nej, detta fick bli min kamp, men jag vågade inte ta tunt papper och känna den (krossas & dö) i mina händer, så jag fortsatte med att utbrista som en fjortis. Men tillslut hittade jag något manifikt. En glamour-tidning! Utläst, fin i tjockleken, och även julklapp från Elin! Jag närmade mig inkräktaren som gjort min vägg till sitt kärleksnäste, men kände hur jag behövde stöd. Jag ringde upp Elin som peppade mig genom att säga "FY FAN, GÖR DET SNABBT" och efter en stunds tvekan, rädsla och paik-tjut så drämde jag till Julia Roberts ansikte (hon va på framsidan) mot väggen, för att skapa ett lik.
Jag skrek "AAAAAH" och vågade inte röra mig ur fläcken. "ÄR DEN DÖD? GNID ORDENTLIGT" sa Elin i telefonen, och sen fick jag syn på min mammsing, som jag väckt med mitt skrik.
"Aaaaah det va en sindel. jätte stor. snälla, ta bort den. jag vågar inte släppa. mammaa" lät jag och va 32% ifrån att få tårar i ögonen. För att jag är modig. Självständig. Manlig, etc.
Medans hon slängde den i toaletten så gömde jag mig i ett annat rum och tänkte på när min morfar brukade spola ner spindlar när jag va liten. Jag kunde inte sätta mig o kissa på lääänge, för jag tänkte ju att den skulle krypa upp igen och revenge-nypa mig i skinkan! Men nu är jag modigare än så, jag har suttit på toaletten 2 gånger efter denna upplevelse. Gud va jag har mognat!

Nu kan jag inte se väggen på samma sett. We will never again share sweet moments together!


Jag har ingen zoom på min kamera, och vågade inte gå längre fram för att få ett "fint" kort.


Kopia

Vad tror ni? Har hon (ok, hennes låtskrivare) kopierat Chris Browns låt?

Slängde ihop denna på 2 mins för att se om någon håller med hhöhöhöh


/ Vit

You know I need you deeeeeesperately

Natten till idag drömde jag att Adrian Grenier var en aning snuskig med mig. MAAAAAA on that! När jag tänker på det blir jag alldeles till mig!!! Men tråkigt nog va jag så medveten om vilken tid i månaden det är, att jag inte ens i drömmen kunde go all the way..
Men jag vill tacka honom för allt han gjorde mot mig, hehehehe, och hur vi efteråt kunde chilla & mysa som goda vänner. 
Ja precis..vänner! Eftersom han senare i drömmen kände för att ha sex med någon annan som hängde med oss och va avundsjuk på mig.. men det va helt lugnt för min del. Jag hjälpte städerskan med att skrubba källaren istället!

(är det någon som märker hur otroligt vackert mina försök till sexdrömmar slutar?)

Funderar på att somna till serien Entourage oftare och hoppas på bättre (mer) lycka nästa gång!
/ Cindy

Way out west

Jag snackade med en vän, Adam, för ett tag sedan som bara köpt en lördagsbiljett till Way out west för att se Dead prez och Nas. Han sa såhär till mig:

"hade det varit fler band på fredagen hade jag kanske köpt både fredag och lördag, men lägger inte ytterligare 600 på att bara se arctic monkeys. eller se och se, jag hade ju främst upplevt konserten på grund av alla kåta tjejer som lyssnar på arctic monkeys. jag har utfört en studie som visar att 99% av alla som lyssnar på dom har våt vagina minst 80% av sin vakna tid. det gillar jag!"

Så idag ska jag sitta kåt och öla utanför (haha!) och för att vara på gränsen till "dagens outfit"-inspererad måste jag påpeka att självklart har jag min arctic monkeys t-shirt på mig! Hade varit kul att se dom för tredje gången.. det är så underbart o se dom, höra dom, hoppa till dom, sjunga med till dom. Ja, dom är underbara! men har jag pengar? Nä!

/ Det fattiga kåta bruna fanet!


TA MIG, NU!

För något inlägg sedan skrev jag att jag inte ville gifta mig men gör ett undantag om det är med youtube kändisen Shane Dawson,för att ta hans oskuld. Men nu ladys and gentlemen har jag ångrat mig, för efter att ha sett detta klippet nedanför (som Lisa skickade till mig) så såg jag att man kan fan ta mig allt ha en kickass time när man gifter sig. Det är nästan så att jag vill ta första bästa för jag vill göra såhär NU(!!!) hahahha
 
/ Cindy, soon to be Mrs i-don't-really-care


Erkänn du kommer bli arg om du inte blir en av mina brudtänor nu?

Förförd



Jag måste säga att jag blev riktigt förförd av det här mailet...
HAHAHAHAHAHA


/Vit

Jag ska ta hans oskuld!

Jag va inne på youtube och kollade in videos. Av en slump kom jag in på en kille som heter Shane Dawson och kunde inte sluta skratta. Så jag måste rekomendera att ni kollar in ShaneDawsoneTV på youtube!

I videon nedanför berättar han om att han är oskuld och ska vänta tills han gifter sig. Eftersom humor is the best turn on for me känner jag att jag nu ska kasta bort mina "nej jag ska inte gifta mig"-tankar för att stå framför mina kära vänner, familj.. och släktensläkten, för att visa hur min kärlek kan lysa i en vacker sermoni... För att sedan deflower Shane! Sen blir det gratis drinkar i baren (eftersom vi bazzat innan eller under tiden som självla efterfesten är) för att sedan ha fyllebazz. Man måste ju få jämföra!

Alla läsare är självklart välkommna till vårat bröllop! / Cindy


Maa on that!



Här har ni honom. MAA-killen. Kolla 8.45 - 9.25

OUR NEW GOD!!!!


/Vit

Fel person dog i videon ju!

 


Cindy:
ALEXANDER SKARSGÅRD ÄR MED I EN LADY GAGA VIDEO HHHAHAHH TÄNK OM DOM HAFT SEX

Cindy: AAAAAAAAAAH HON SÄGER "ÄLSKR DU MIG?" och "PUSS PUSS" HHAHAHAHHHAHA PÅ SVENSKA

Cindy: ASSÅ NEJ

Cindy: NEEEJ

Cindy: HAHAHAHHAA ASSÅ NOOOOOOOOOOOOOOOO VA GÖR DOM HAHAHAHAHHA

Elin: HAHAHHAHA LÄNKA DÅ
Cindy: AAAAAAAAHAHAHAHHA HENNES "SVENSKA" JÄVLA ROBOT

Cindy: (fast hon sa "sluta" bra)

http://www.youtube.com/watch?v=JNZM-BJN9SI&feature=fvst

HHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHHHHAHAHAHA

Elin: FY HON LÄT SOM ETT MONSTER"ÄLSKAR DU MIG"

Elin: men alexander va sexig

Elin: å vem säger puss puss när man ligger så?

Cindy: ett retard (som gör denna låten och tror att den är bra)

Elin:HAHAHAHAHHAAHHAHAHAHA HON ÄR ÄCKLIG

Elin: "va görooo"

Elin: så kåt hon låter när dom tar kort

Cindy: Undra om hon kan låta på något annat sätt. hon är nog född som kukslukare

Elin: haha jag kommentera "That's good Alexander, kill that betch!"

Elin: HAHAHA

Cindy: HAHAHAHAHAHAHA. Från att vara med i hundtricket till att hångla och kalla Lady gaga för fitta, HAHAHA

Elin: HAHAHAHA

Cindy: NEJ, HON DÖDAR HAN I SLUTET, jävla hora! men ändå, tror att det gör han gött, med tanke på att.. vem vill leva efter att ha varit emd henne.. och hört denna sången. jag känner mig lite självmordsbenägen nu faktiskt (men jag ska jobba imorgon, så får vänta med suecide)


RSS 2.0