Egoistisk fetish

Jag har en liten thing som gör mig oerhört glad. Mitt namn. Varjegång någon säger eller skriver Cindy tar jag mig en liten kärlekspaus för mig själv, beundrar mitt namn och blir nästan lite pirrig över att fått höra eller läsa det.

..fast så är det ju inte för alla. När jag va liten blev jag retad av min kompis storasyster. När jag småbarnsaktigt och vackert staplade runt med mina kompisar gapade hon "Cindy, barbie och hela gänget" and oh yes, i cried (HAHAHAHA). och för några månader sedan när jag hade skaffat mig ett jobb sa en som skulle lära upp oss att han trodde jag skulle vara någon liten fjortis som ändrat sitt namn & blev chockad över att jag var.. jag. Sen har jag också fått höra att det är ett hund & häst namn, hmm haha.

Men jag skulle vilja jämföra mitt namn med en beröring. Ni vet, när man blir sådär smålycklig över att någon inte bara säger hej utan kramar än också, eller att någon lägger armen om ens axel när dom pratar med än. Den känslan får jag när mitt namn ploppar upp. Hade jag varit ett fan av dirty talk och någon sagt "åh cindy, cindy" hade jag nog gått igång på det.
och tänka sig att jag fått namnet från den yngsta lilla läspande tjejen i the brady bunch. Är det egentligen så att jag småfantiserar om lesbisk pedofili när namnet ploppar upp? hehehehehhe. nä. mogen snopp ska det va, mitt namn är bra.

har läst att det betyder moon eller moon goddess, och som den gudinna jag är ska jag tipsa om gudomliga mån-låtar som vi brukade ha på fester.

Thin lizzy - Dancing in the moonlight

 

Toploader - dancing in the moonlight

 


/ Cindy (åh, nu kom jag)


Dagens största dont.





NOOOOOOOOOOOOOOOOO-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :'(((((((

Dagens don't

Ja, vi har ju bara skrivit en dagens don't innan som handlade om poke, men nu ska det bannimej komma en till.
Det är nämligen så att en vän idag kände för att lätta på en otrolig börda.

Hon, låt oss kalla henne.. ja vad sägs som Offret, hade bjudit hem en kille för att titta på film. Självklart blev filmtittandet till "filmtittande"
Dagen efter pratade jag med Offret och jag frågade hur det var. Det va finfint, sådär som man vill att det ska vara.. en aning långvarit, stor kuk, ja, väldigt duglig helt enkelt. Men sedan säger hon "men det va någonting han gjorde som fick det hela till att inte bli så bra längre, men det kan vi ta när vi ses istället" OJOJOJ, tänkte jag, och av någon anledning har vi varken träffats så mkt eller hunnit prata om det. Men in her defence kan man ju förstå att man vill glömma en sådan mardröm.

Så idag, två veckor senare, får jag veta vad denna måttligt begåvade mannen gjorde för fel.
Jag fick då veta att Offret under små perioder under the act exprimenterat med tiderlag (sex med djur), men tanke på att mannen över henne kände för att bli en tiger och ryta ut sin extas. RAAORW upprepades x antal gånger, vilket fick henne att önska att hon bara kunde få hålla för öronen eller att ljudet skulle sluta. Men med tanke på att ljuden succesivt kom, tänkte hon att det kanske skulle vara bäst om han kom. Men det ångrade hon med, när hon då fick höra ett utdraget djungelvrål i klimax. "RAAWW-RAWW-RAAOOOW- aaaaah"

Dagens don't blir deffinitivt: Tigervrål.
Mr Tiger, sjävklart är det uppskattat att visa att du har det skönt, men att uppleva en safari från helvetet mellan benen är då sinnensjukt skrämmande. Du har nu gett Offret men för livet, och funderar på utrusta sig med öronproppar bredvid sängen, just incase. Lycka till i din sökan efter en tigerhona, eller förståelse för de besarra lätet du gör.

Mission impossible

Onsdag:
 Skattjakt
Filmidé
SEX

Söndag:
Greek
Gossip Girl
Filmskapande


E:
Brev till mam och pap.

Envy.


Suck cock until I hurl


Stuga!

Va har vi gjort nu då? Jo, vi har tagit konsekvensen att hyra en stuga!
Så vi ska rocka loss i den, göra filmer, festa, grilla och ha det läskigt trevligt! Vi åker idag (SNART!!) och våra kära vänner kommer på fredag, vilket innebär att vi då har hunnit inviga alla sängar hähähä. Vi kommer hem på söndag igen och då kommer jag antagligen tröttnat något så oerthört mycket på korv med bröd.

www.semesterstuga.com <- this is were we'll be.
Ni får ha det göttans, för det kommer vi mohahha.

/ Cindy

HAHAAHAHAHAHAHAHAHA

http://www.youporn.com/watch/27049/guy-caught-fucking-a-blowup-doll/

åååh

DETTA ÄR DET BÄSTA VI NÅGONSIN SETT!
TVEKA INTE ATT KOLLA FÖR HELVETE!

Vilken inlevelse...

/Black and white

RSS 2.0