Dagens don't

Ja, vi har ju bara skrivit en dagens don't innan som handlade om poke, men nu ska det bannimej komma en till.
Det är nämligen så att en vän idag kände för att lätta på en otrolig börda.

Hon, låt oss kalla henne.. ja vad sägs som Offret, hade bjudit hem en kille för att titta på film. Självklart blev filmtittandet till "filmtittande"
Dagen efter pratade jag med Offret och jag frågade hur det var. Det va finfint, sådär som man vill att det ska vara.. en aning långvarit, stor kuk, ja, väldigt duglig helt enkelt. Men sedan säger hon "men det va någonting han gjorde som fick det hela till att inte bli så bra längre, men det kan vi ta när vi ses istället" OJOJOJ, tänkte jag, och av någon anledning har vi varken träffats så mkt eller hunnit prata om det. Men in her defence kan man ju förstå att man vill glömma en sådan mardröm.

Så idag, två veckor senare, får jag veta vad denna måttligt begåvade mannen gjorde för fel.
Jag fick då veta att Offret under små perioder under the act exprimenterat med tiderlag (sex med djur), men tanke på att mannen över henne kände för att bli en tiger och ryta ut sin extas. RAAORW upprepades x antal gånger, vilket fick henne att önska att hon bara kunde få hålla för öronen eller att ljudet skulle sluta. Men med tanke på att ljuden succesivt kom, tänkte hon att det kanske skulle vara bäst om han kom. Men det ångrade hon med, när hon då fick höra ett utdraget djungelvrål i klimax. "RAAWW-RAWW-RAAOOOW- aaaaah"

Dagens don't blir deffinitivt: Tigervrål.
Mr Tiger, sjävklart är det uppskattat att visa att du har det skönt, men att uppleva en safari från helvetet mellan benen är då sinnensjukt skrämmande. Du har nu gett Offret men för livet, och funderar på utrusta sig med öronproppar bredvid sängen, just incase. Lycka till i din sökan efter en tigerhona, eller förståelse för de besarra lätet du gör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0