Peep-show

Jag (brun) kände för att ta en öl (okej, två faktiskt) med ett par vänner. Med tanke på att det stängde rätt så tidigt och krogar inte vill veta av folk som är under 20 (vilket alla utom en var) så kände vi att vi lika gärna kunde åka hemmåt.
Vi väntade på våra spårvagnar och ser att precis bredvid hållplatsen så guppar en tjejs huvud upp och ner från ett skyltfönster. Det var alltså fullt sexuellt ös inne på en hårsalong och paret verkade inte alls förstå att det är lätt att se dom när dom har sex precis vid fönstret.

Med tanke på att vi redan blivit åldersdiskriminerade under kvällen kände vi för att vara extra barnsliga och ta kort på dom.
Slutade dom? nej nej. Dom fortsatte, men för att vara lite diskreta böjde sig tjejen lite. Men tanken på att släcka lamporna eller att byta plats verkade inte finnas i deras tankar.
En killkompis försökte då att få ett bättre kort på dom, så han gick fram till fönstet tog ett kort och sprang iväg. Fast det va ingen som jagade han. Istället tapppade han sin mobil, vilket gjorde att han missade spårvagnen för springa tillbaks för att hämta den.

Vi vill tacka de två gökande personerna inne på Hairart för en trevlig peepshow!
I våra tankar heter ni Sixten och Ronja, och Ronja var på en väldigt sen jobbintervju. Vi konstaterade att det var hon som sökte jobbet med tanke på att det va hon som va fullt avklädd medan Sixten påklätt, säkerligen med fjongen utstickande från byxorna, lät henne work for it. Det hela kommer antagligen sluta med att hon kommer att få praktisera där. Grattis Ronja!


(kortet kommer senare, i samma inlägg. så vänta på uppdatering)


Kommentarer
Postat av: Manilla

haha ellerhur. :D u and me snuska :D

2009-06-16 @ 23:21:27
URL: http://maanilla.blogg.se/
Postat av: Manilla

Ah lite haha :D men ja vill ha mer än en vecka juu ja vill ha sommar haha

2009-06-21 @ 22:33:18
URL: http://maanilla.blogg.se/
Postat av: Manilla

men man känner kolsyran mer i sprite. Har redan försökt me fanta men njaae nee haha

2009-06-22 @ 09:12:28
URL: http://maanilla.blogg.se/
Postat av: charlie

fan vad du e söt ! tack för ditt inlägg dt betyder mkt . jag har ej hört av mig för jag ej har haft ork för o prata med folk .. e på sjukhuset nu så e helt fucked up .. Men ring i veckan elr när du kmr tbaka från festivalen . Hoppas du har det super kul hjärtat så hörs vi! drar i afrohåret :D haha puss

2009-06-22 @ 17:06:45
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: carro

Du får ha en jätte bra dag!



Kramar

Carro

2009-06-22 @ 17:10:46
URL: http://carrobruden.blogg.se/
Postat av: Manilla

Ajjemen haha snart kommer jag dra ut dig hela tiden ahah

2009-07-01 @ 12:19:41
URL: http://maanilla.blogg.se/
Postat av: Manilla

haha aa jag kan inte sluta me den där jävla colan haha men idag har ja varit duktig och druckit festis. Försökte ringa dig i förrgår, ville dra med dig ut men hade inga pengar på mobilen och du svara inte hemma :( Dumma dej ! men ja vill träffa diiig i dagarna ! jag SKA

2009-07-05 @ 22:59:30
URL: http://maanilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0